Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4067

Andrei Năstase, mesaj de felicitare pentru elevi și învățători

1 sep. 2020,, 11:45   Politică
2062 0

De 1 septembrie, zi în care elevii și studenții revin la ore, liderul partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a venit cu un mesaj de felicitare adresat tuturor cetățenilor.

„Stimați profesori, criza pandemică v-a pus în fața unor provocări fără precedent și, indiferent de vîrstă și experiență, ați fost nevoiți să treceți de la modelul clasic de predare la cel virtual. Am încredere în capacitatea Dvs de a vă adapta la noile condiții și mai ales, în devotamentul Dvs pentru profesia vocațională de pedagog. Dvs aveți menirea nobilă de a lumina minți, dar și de a forma caractere fără de care Republica Moldova nu ar fi capabilă să facă schimbarea de care avem nevoie imperioasă cu toții”, se arată în mesajul lui Năstase.

Totodată, liderul PPDA a felicitat elevii și studenții, îndemnîndu-i să nu chiulească de la ore și să aibă „ o abordare serioasă față de procesul de studii care începe astăzi”.

„Nu chiuliți de la orele on-line, faceți-vă temele și nu uitați că pentru voi depuneți acest efort, pentru voi și pentru țara în care aveți tot ce vă trebuie, dar care încă nu a avut norocul să fie condusă de oameni politici cu adevărat responsabili. Voi veți fi aceia!”, a adăugat Năstase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?