X 
Cutremure stiri: 506

BeCS anunță că nu va sprijini Guvernul Gavrilița

6 aug. 2021,, 10:43   Politică
2604 10

Zi importantă astăzi, 6 august, la Parlament, acolo unde premierul desemnat Natalia Gavriliță urmează să prezinte programul de guvernare, echipa de miniștri și să ceară votul de încredere al deputaților.

Deputații din Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, care s-au declarat în opoziție, susțin că nu vor acorda vot de încredere premierului desemnat. Totuși, deputata comunistă Elena Bodnarenco a menționat că programul de guvernare al Cabinetului Gavrilița conține „promisiuni și aspecte destul de bune”, însă potrivit ei „este lipsit de acoperire financiară” și „nu se va reuși implementarea acestuia în următorii patru ani”, transmite noi.md cu referire la Zdg.md.

„Este foarte teoretic, este lipsit de acoperire financiară, nu credem că în patru ani se va reuși implementarea lui, asta deși el conține promisiuni destul de bune. Unii sînt cu CV-uri destul de bune, cu experiență, dar majoritatea nu au experiență practică. De aceea nu sîntem siguri că vor reuși”, a menționat Bodnarenco.

Tot deputați din BECS au menționat că nu vor vota pentru învestirea noului Guvern, însă vor acorda întrebări pe marginea programului care urmează să fie prezentat de premierul desemnat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав