X 
Cutremure stiri: 502

Canada sprijină modernizarea Moldovei

10 mai. 2023,, 13:30   Politică
1825 0

Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe și integrării europene, Nicu Popescu, a avut o convorbire telefonică cu șefa diplomației canadiene, Mélanie Joly.

Discuțiile s-au axat pe pregătirile pentru vizita în Canada a șefei statutului, Maia Sandu, care va avea loc în data de 11 mai. Potrivit Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, aceasta va fi prima vizită a unui președinte al Republicii Moldova în Canada din ultimii 30 de ani.

Oficialii au vorbit și despre evoluția pozitivă a relațiilor bilaterale și despre modalitățile de fortificare a dialogului bilateral în domeniul politic, economic și social.

„De asemenea, ne-am referit la parcursul european al Republicii Moldova și la progresele semnificative în implementarea agendei de reforme. În context, i-am mulțumit omologului meu canadian pentru sprijinirea proceselor de modernizare a țării noastre.” – a spus ministrul de externe, Nicu Popescu.

3
0
0
1
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав