Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4078

Candu, despre apariția lui Nastas în aceeași circumscripție cu Năstase

18 ian. 2019,, 11:00   Politică
3454 1

Electoratul nu poate fi prostit de faptul că pe aceeași circumscripție sînt persoane cu nume foarte asemănătoare.

De această părere este președintele Parlamentului, Andrian Candu, care s-a referit la apariției unui candidat independent cu nume foarte asemănător cu cel al lui Andrei Năstase, după ce candidatul blocului ACUM DA PAS și-a anunțat intenția de a intra în cursa electorală pe circumscripția nr. 33.

„Electoratul din Repulica Moldova, mai ales din circumscripțiile suburbane nu cred că este un electorat rău informat și nu cunoaște cine este Andrei Năstase și Andrei Nastas. Asta este frumusețea circumscripției uninominale – că oamenii din aceste circumscripții își vor ști candidații, îi va vedea la față, trebuie să se intersecteze cu ei, să-i vadă și să ia decizia”, a spus Andrian Candu.

Amintim că pe circumscripția nr. 33, din care fac parte localitățile suburbane Băcioi, Codru, Durlești, Sîngera și Trușeni, după ce candidatul blocului ACUM DA PAS Andrei Năstase și-a anunțat intenția de a concura la parlamentare, în cursă și-a anunțat intenția de a candida independent o persoană pe nume Andrei Nastas. Lideii blocului electoral au menționat atunci că aceasta este o modalitate de a manipula alegătorii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?