Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4075

Candu îl cheamă la întîlnire pe Ciocoi

3 mar. 2021,, 13:28   Politică
2708 1

Președintele grupului parlamentar Pro Moldova, Andrian Candu, a înaintat un demers către Biroul permanent al Parlamentului de a se întruni într-o ședință la care să participe și premierul interimar al Republicii Moldova, Aureliu Ciocoi. Anunțul a fost făcut de Andrian Candu în cadrul unui briefing de presă.

„Avem un Guvern în demisie și în același timp trebuie să găsim soluții la probleme stringente ale oamenilor. Am făcut un demers în adresa președintei Parlamentului să fie invitat premierul interimar Aureliu Ciocoi pentru a discuta cîteva subiecte importante și despre ceea ce are nevoie acest Guvern.

Este vorba despre situația financiar-bugetară din țară. Să vedem care sînt posibilitățile ca statul să procure vaccinul anti-COVID-19 pentru întreaga populație”, a declarat Andrian Candu, transmite Tv8.md.

Totodată liderul grupului Pro Moldova susține că și situația de la CFM trebuie discutată, deoarece angajații nu și-au primit lefurile de 4-5 luni.

„Situația dificilă de la Calea Ferată a Moldovei (CFM). Sunt restante la salarii de 4-5 luni, ieri a fost achitată doar o parte din salarii pentru luna noiembrie. O întreprindere a statului care ar trebui să fie profitabilă este la un pas de insolvență. Să discutăm cu prim-ministrul și să găsim o soluție pentru a fi achitate salariile”, a explicat Candu.


„Să fie o altă ședință a Biroului Permanent. Chiar nu îmi pasă ce viziuni politice are domnul Ciocoi, este un Guvern interimar, pe lîngă o criză economică, mai sîntem și într-o criză politică, iar acest Guvern poate și trebuie să primească tot suportul necesar”, a mai adăugat Candu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?