Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4070

Cu ce regrete au intrat deputații în anul 2020 (VIDEO)

2 ian. 2020,, 07:30   Politică
2807 0

Unii deputați regretă că nu mai sunt în funcțiile în care au fost, unii regretă că planurile care le-au avut nu s-au îndeplinit, iar alții, în general, nu au regrete.

La ultima ședință a Parlamentului din anul trecut redacția unimedia.info a încercat să afle care sunt regretele celor care fac legi în Legislativ. Iată răspunsurile lor:

Monica Babuc: „Nu aș fi vrut ca aflarea mea în Guvern și funcția mea de ministru să se finalizeze așa cum s-a finalizat. Și bineînțeles că criza politică prin care a trecut și țara în întregime și Partidul Democrat, a însemnat pentru mine câteva riduri în plus”.

Alexandru Jizdan: „Nu regret niciodată nimic. Acesta este destinul nostru, aceasta este viața noastră”.

Marina Tauber: „Eu ca de obicei nu regret nimic. Unicul lucru desigur că, climele emoționante, clipele negative, trăite de oamenii mei apropiați, atunci când s-au întâmplat evenimente în septembrie”.


Bogdan Țîrdea: „Regretele cele mai mari, constau în fapturi că ai unele planuri, dar viața politică e dură, actorii politici sunt duri, și din păcate, planurile care le faci o etapă, se compromit și atunci trebuie să faci alte planuri”.

Octavian Țîcu: „Nu am niciun regret, pentru că eu sunt un om care a trecut prin bucătăria sportului de performanță. Toate experiențele trebuie contabilizate într-un rezultat final, care cred eu că va urma. Unicul regret este că nu am reușit ca în interiorul Blocului să determin această unitate. Care ne-ar fi permis cu siguranță să un alt an din punct de vedere politic”.

Amintim că Parlamentul s-a convocat pe 20 decembrie în ultima ședință plenară a sesiunii de toamnă 2019.

În această perioadă, au fost adoptate 159 acte legislative, dintre care 73 de legi și 100 de hotărâri, iar conform datelor preliminare, 81 de proiecte de acte legislative au fost aprobate în prima lectură. Autori ai circa 70 la sută din toate actele legislative înregistrate în Parlamentul Republicii Moldova sunt deputații.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?