Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Declarație: PAS, PPDA și PLDM nu sînt capabile să aducă la un rezultat concret nici un protest

29 aug. 2018,, 16:12   Politică
3364 7

Partidele de dreapta nu sînt capabile să aducă la un rezultat concret nici un protest, consideră vicepreședintele „Partidului Nostru” Dmitri Ciubașenco.

El explică acest lucru prin faptul că pe flancul drept dirijează „extremista” Maya Sandu capabilă doar să divizeze societatea moldovenească.

- Secta martorilor Sandu nu numai că nu este în stare să unească societatea moldovenească, ci o divizează și mai mult. Pentru cei drepți, astfel de proteste sînt o tehnologie preelectorală în ajunul alegerilor parlamentare anunțate pentru 24 februarie 2019 și o imagine pentru raportul pregătit pentru sponsorii externi”, a scris Ciubașenco pe pagina sa de pe Facebook.

Vicepreședintele „Partidului Nostru” a comentat, de asemenea, poziția ambasadorului SUA privind acțiunile poliției împotriva demonstranților care au încercat să blocheze ceremonia oficială prilejuită de Ziua Independenței.

- Atunci cînd ambasadorul american Pettit a calificat strigătele mulțimii de după gratii drept democrație, iar separarea acestei mulțimi de către poliție de putere drept un fenomen normal, acesta a spus adevărul pur. Aceasta este o democrație liberală burgheză normală – o dictatură a oligarhiei, sub care guvernarea este complet înstrăinată de popor. Astfel de democrație nici nu poate fi altfel. Cei care continuă să creadă într-o altă democrație într-o astfel de societate sunt niște naivi”, a notat Ciubașenco.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?