Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4072

Deputat: „Republica Moldova se află într-o criză profundă”

22 feb. 2022,, 14:04   Politică
2115 0

Republica Moldova se află într-o criză profundă care este declanșată de pandemie și scumpiri, iar statul nu vine cu măsuri de susținere a cetățenilor și agenților economici.

Despre aceasta a anunțat deputatul socialist Petru Burduja în cadrul unui briefing de presă, transmite Noi.md cu referire laȘtiri.md.

”Statul nu aude domeniul de afaceri și nici cetățenii. Au fost lăsați singuri în fața problemelor. Este regretabil că guvernanții care au promis vremuri bune nu implementează ceea ce au promis, ei au profitat de încredere.

BCS vine cu un pachet de legi imputate pe segmente concrete pentru a susține cetățenii și domeniul de afacere.

Primul proiect de lege cu care vom veni în plenul Parlamentului este instituirea moratoriului pînă pe data de 31 decembrie 2022 în ceea ce ține de controalele de stat, inclusiv fiscale și financiare. De asemenea, instituirea unui moratoriu la controlul vamal.


Un alt proiect de lege ține de amnistierea fiscală și se referă la amnistierea penalităților și amenzilor stabilite de FISC pînă la data de 31 decembrie 2022.

Atragem atenția și asupra proiectului de lege ce ține de cota impozitului zero la impozitul pe venit”, a declarat deputatul.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?