X 
Jocurile Olimpice stiri: 119
Transnistria stiri: 1453

Dodon i-a transmis un mesaj de felicitare lui Trump

14 iun. 2018,, 11:31   Politică
2960 11

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a transmis un mesaj de felicitare omologului său american, Donald Trump.

Șeful statului l-a felicitat cu ocazia zilei de naștere.

„Îmi face o deosebită plăcere să vă adresez cele mai sincere și calde felicitări cu prilejul zilei Dumneavoastră de naștere.

În acest context aniversar, țin să reconfirm importanța pe care o acordă Republica Moldova aprofundării parteneriatului moldo-american existent, precum și disponibilitatea țării mele de a consolida colaborarea bilaterală cu Statele Unite ale Americii în toate domeniile prioritare, spre beneficiul ambelor noastre popoare și în spiritul colaborării reciproc avantajoase.

Dorindu-vă sănătate, bucurii, viață îndelungată și mult spor în activitatea Dumneavoastră de mare responsabilitate, vă rog să acceptați, Excelență, asigurarea înaltei mele considerații”, a scris Dodon în mesajul său.


De menționat că astăzi Donald Trump își sărbătorește ziua de naștere, împlinind 72 de ani. El a fost ales al 45-lea președinte al Statelor Unite la alegerile din 8 noiembrie 2016, învingîndu-o pe contracandidata sa democrată, Hillary Clinton. Trump a preluat oficial mandatul de președinte pe 20 ianuarie 2017, succedîndu-l pe Barack Obama. Trump este cea mai în vîrstă persoană care își asumă președinția Statelor Unite.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?