X 
Cutremure stiri: 502

Dodon s-a întîlnit cu secretarul general al Uniunii Interparlamentare

4 iun. 2018,, 14:50   Politică
2755 1

Astăzi, 4 iunie, preşedintele ţării, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Martin Chungong, secretar general al Uniunii Interparlamentare (UIP), care se află în vizită în țara noastră, informează Noi.md.

În cadrul întîlnirii, au fost puse în discuţie mai multe subiecte referitoare la situația politică actuală, alegerile parlamentare preconizate pentru toamna anului curent, cooperarea Parlamentului Republicii Moldova cu UIP, dar şi altele.

„Am apreciat suportul Uniunii Interparlamentare acordat în implementarea instrumentelor și standardelor UIP, recunoscute și adoptate la nivel global. Am menționat că Grupului Național UIP, condus de președintele fracțiunii parlamentare a PSRM, Zinaida Greceanîi, va participa și se va implica activ la toate evenimentele organizate de cel mai mare for interparlamentar din lume - UIP. Am exprimat speranța că vizita înaltului oficial va da un nou impuls activității țării noastre în această organizație", a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Secretarul general al UIP se află în Republica Moldova la invitaţia şefului statului lansată încă în anul 2016, cînd Dodon era șef al delegației Parlamentului RM la UIP.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав