X 
Cutremure stiri: 502

Dodon spune cine ar trebui să candideze la alegerile din circumscripția 38

27 dec. 2019,, 10:15   Politică
3351 2

Igor Dodon afirmă că o încurajează atît pe Maia Sandu, cît şi pe Andrei Năstase, să participate în alegerile parlamentare anticipate din circumscripţia Hînceşti, provocate după ce Alexandru Botnari (PDM) şi-a depus mandatul, în favoarea funcţiei de primar.

Igor Dodon consideră că nici Maia Sandu, nici Andrei Năstase nu au şanse să cîştige la Hînceşti, transmite Noi.md cu referire la Adevărul.ro.

Totodată, preşedintele a menţionat că socialiştii încă nu au decis cine va fi candidatul lor în circumscripţia respectivă.

Şeful statului e de părere că alegerile din circumscripţia Hînceşti vor avea loc în una din următarele zile: 1 martie, 8 martie sau 15 martie.

În opinia sa, cea mai potrivită dată ar fi 15 martie. Precizăm că atît Maia Sandu, cît şi Andrei Năstase încă nu au anunţat despre intenţia lor de a candida în circumscripţia Hînceşti, fapt ce ar permite unuia dintre cei doi lideri să revină în Parlament, în cazul victoriei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав