Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

După un pic de tăcere, Renato Usatîi și-a anunțat poziția privind protestul din 26 august

23 aug. 2018,, 16:28   Politică
7790 4

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, îi îndeamnă pe toți membrii partidului pe care îl conduce să meargă la protestul din data de 26 august, anunță Noi.md.

Usatîi a făcut acest lucru pe o rețea de socializare, specificînd că cei care vor merge acolo trebuie să fie în calitate de oameni simpli, dar nu ca membri de partid.

„Toți cetățenii care doresc schimbări trebuie să meargă la protest. Dacă se vor aduna oamenii mulți, ei trebuie să meargă pînă la urmă. Îi îndemn pe primarii din partea partidului, pe membrii partidului, să plece acolo ca oameni simpli. Căci acest protest nu-i al lui Sandu sau al lui Năstase. Este protestul tuturor cetățenilor care așteaptă schimbări”, a spus Usatîi.

Mai mult, orice atac la adresa statalității Republica Moldova de pe scena protestului trebuie contracarată, consideră fostul primar al municipiului Bălți. Usatîi și-a exprimat speranța că în cadrul manifestației nu se va vorbi despre unire, politică sau despre vectorul Moldovei.

„Apropiați-vă de scenă, interveniți cumva, dar să nu admiteți ca cineva să vină cu atacuri la adresa țarii noastre”, a îndemnat Usatîi.


Anterior, vicepreședintele „Partidului Nostru” Dmitri Ciubașenco a declarat că nu intenționează să participe la protestul opoziției de dreapta PAS-DA preconizat pentru 26 august, calificîndu-l drept o acțiune geopolitică și apriori zădarnică.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?