X 
Cutremure stiri: 502

Fostul ministru al Transporturilor candidează la parlamentarele din februarie

4 ian. 2019,, 17:10   Politică
2454 3

Fostul ministrul al Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc va candida la alegerile parlamentare din februarie, relatează Noi.md.

Despre aceasta anunţă chiar Chirinciuc pe o reţea de socializare, menţionînd, totodată, că astăzi a înregistrat la Comisia Electorală Centrală grupul de inițiativă care va colecta semnături vizînd participarea lui în competiția pentru funcția de deputat în circumscripția uninominală nr. 15, Călărași.

"Această circumscripție are 65522 de cetățeni cu drept de vot. Pe absoluta majoritate dintre ei îi cunosc. Pot spune chiar că-mi sînt prieteni de-o viață. Împreună cu ei am elaborat proiecte în vederea edificării unei noi infrastructuri a localităților, eu fiind ministru al transporturilor și infrastructurii drumurilor", a scris Iurie Chirinciuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав