X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Furculiță: Totul se cunoaște prin comparație

4 apr. 2021,, 16:30   Politică
3391 9

Socialiștii, spre deosebire de PD, nu s-au temut să-și asume responsabilitatea pentru guvernarea țării, iar 2020 s-a dovedit a fi un an bun și calm datorită cooperării tuturor ramurilor guvernării, a declarat președintele fracțiunii parlamentare a PSRM, Corneliu Furculiță, în cadrul emisiunii "Mecanismul de acțiune" de la NTV Moldova.

"Am reușit să controlăm pandemia, în același timp au fost implementate proiecte de investiții. Ce se întîmplă atunci cînd ramurile puterii concurează între ele – vedem acum. Ei au cerut demisia guvernului Chicu - guvernul a plecat. Ce urmează? Apoi au spus: "De ce a plecat? De ce nu răspunde în continuare?”. Dacă Sandu a cerut, ea trebuia să aibă o soluție pentru țară", a spus socialistul.

{{511977}]Președintele fracțiunii PSRM a mai subliniat că Sandu a procedat la fel și în ceea ce privește starea de urgență declarată în țară.

"Poziția este următoarea: "Voi vedea ce se va întîmpla. Dacă va fi rău, vă voi certa. Dacă totul va fi bine, voi tăcea sau îmi voi atribui toate meritele", Acesta este un politician cinic și pragmatic care ia decizii numai în favoarea sa. Am văzut cum ea a procedat cu partenerii de coaliție. Ei pur și simplu nu vorbesc public despre asta, dar PPDA este foarte nemulțumit", a adăugat el.

De asemenea, Furculiță a menționat că "totul se află prin comparație" și ne-a îndemnat să vedem "care va fi succesul Maiei Sandu în 2021".


"Sînt aproape sigur că ea va repeta: "Acest Parlament corupt nu mi-a permis să fac nimic, voi lupta și în continuare cu ei". Lupta împotriva corupției devine un fel de mantră", a conchis președintele fracțiunii PSRM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?