X 
Cutremure stiri: 502

Igor Dodon a participat la şedinţa Consiliului Republican al Uniunii Ofiţerilor din RM

24 dec. 2018,, 16:18   Politică
2802 5

Şeful statului, Igor Dodon, a participat astăzi la ședința Consiliului Republican al Uniunii Ofiţerilor din Republica Moldova, al cărei membru este de mai mult timp, notează Noi.md.

În cadrul ședinței, preşedintele Uniunii Ofiţerilor, Victor Gaiciuc, a făcut bilanțul activității pentru anul 2018 și a relatat despre acțiunile care au fost organizate în vederea marcării Anului Ștefan Cel Mare și Sfînt, menite să contribuie la cultivarea spiritului demnităţii, dragostei faţă de ţară și a valorilor naționale în rîndul cetățenilor, fiind trasate, totodată, obiectivele pentru anul viitor.

"Avînd în vedere că în anul 2019 vom marca aniversarea a 660-a a întemeierii Țării Moldovei precum și 75 de ani de la eliberarea Moldovei de fasciști, în cadrul operațiunii Iași-Chișinău, am îndemnat ofițerii să elaboreze un plan de acțiuni în vederea marcării acestor evenimente. Strămoșii noștri au reușit să învingă acum 75 de ani, sunt sigur că și noi vom putea elibera Moldova de euro-unioniștii care au condus Republica Moldova din anul 2009.

Am apreciat înalt activitatea Uniunii Ofiţerilor. Am propus ca un reprezentant al organizației să fie inclus pe listele partidului pro-prezidențial PSRM. În unanimitate a fost înaintat Generalul de brigadă, Victor Gaiciuc.

Menționez că Uniunea Ofiţerilor din Moldova are un aport considerabil în ajutorarea veteranilor Forţelor Armate şi insuflarea spiritului patriotic tinerei generații", a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав