Cutremure stiri: 506

Igor Dodon: "Ceea ce a fost în trecut, nu va mai fi. S-a terminat"

9 iun. 2019,, 12:29   Politică
4360 6

Preşedintele Igor Dodon a făcut declaraţii de presă în urma şedinţei Parlamentului de astăzi, comunică Noi.md.

Acesta i-a îndemnat pe susţinătorii actualei guvernări să stea acasă, iar dacă va fi nevoie, să iasă în stradă într-o altă zi, numai nu astăzi.

"Le-am spus susţinătorilor noştri să stea acasă. Dac îi vom chema sau nu în următoarele zile, vom vedea. Cuiva poate să-i crape nervii. Noi sîntem gata pentru orice scenariu. Indiferent de toate mesajele, procesul a început. Ceea ce a fost în trecut, nu va mai fi. S-a terminat!", a declarat Igor Dodon.

Preşedintele ţării a adăugat că primeşte în continuare mesaje din partea partenerilor externi, prin care îi atenţionează pe membrii PD "să nu-şi facă de cap".

Cît despre decizia de astăzi a Curţii Contituţionale, Dodon a declarat: "Eu regret, consider că la CC încă sînt profesionişti, dar se dau şantajaţi. Noi nu reuşim s ă luăm decizia în Parlament, dar ei deja anulează. Situaţia se schimbă, indiferent ce presiuni vor fi. În acest an vom curăţa instituţiile de stat de tot ce se întîmplă", a adăugat şeful statului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав