X 
Cutremure stiri: 509

Ion Chicu: Cetățenii vor participa activ la alegerile prezidențiale, pentru că ei așteaptă schimbări ©

17 oct. 11:11   Politică
2 ore in urma 1035 0

Ion Chicu, candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova, desemnat de Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM), constată că oamenii vor ca statul să fie în slujba cetățenilor, nu a unui partid sau grup de interese străine, cum este acum.

În cadrul întâlnirii electorale pe care le avem cu alegătorii, prezentăm Programul meu electoral, bazat pe responsabilitatea deplină a Președintelui statului pentru totul ce se face în stat, susține Ion Chicu.

Potrivit lui, oamenii prezenți la întruniri au remarcat corectitudinea cu care în anul 2020 au fost repartizate mijloacele financiare pentru obiectele de infrastructură din toate raioanele, drumuri în cadrul Programului "Drumuri bune" - fără discriminare pe criterii politice sau de alt gen. Banii sunt ai oamenilor care achită taxe și impozite și trebuie repartizați corect și echitabil, declară Ion Chicu.

Cetățenii vor participa activ la alegerile din 20 octombrie, pentru că așteaptă schimbări spre bine în țara noastră, vor ca statul să fie condus de oameni competenți, cu dragoste și respect față de oameni.

De asemenea, oamenii vor ca statul să fie în slujba cetățenilor, nu a unui partid sau grup de interese străine, ca acum, mai susține Ion Chicu, candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova, desemnat de Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM).

*Publicitate electorala / Partidul Politic "Partidul Dezvoltarii si Consolidarii Moldovei" , candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova Chicu Ion. Achitat conform contractului nr.1.04 din 04.10.2024, Mld Media SRL IDNO: 1003600012997

7
0
0
0
1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав