X 
Cutremure stiri: 502

Irina Lozovan, soțul căreia este bănuit de mită, va candida la Ocnița la funcția de primar

9 aug. 2023,, 16:10   Politică
2337 0

Deputata Irina Lozovan, membră a Partidului „Renaștere”, va candida la funcția de primar al orașului Ocnița. Anunțul a fost făcut astăzi de reprezentanții partidului.

Biroul Executiv al partidului a recomandat organizației teritoriale din Ocnița o să propună Irina Lozovan în calitatea de candidat.

„Sarcinile noastre principale astăzi sînt crearea locurilor de muncă, atragerea investitorilor și dezvoltarea proiectelor de infrastructură”, a declarat Lozovan, notează Noi.md cu referire la newsmaker.

Amintim că în data de 2 august au avut loc percheziții la sediul central al Partidului „Renaștere”. Ofițerii CNA și procurorii anticorupție au reținut în flagrant un consilier raional al Consiliului raional Ocnița în timpul transmiterii unei sume de 30 de mii de dolari primarului orașului Ocnița.

Consilierul s-a dovedit a fi soțul Irinei Lozovan. Bărbatul a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

1
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав