X 
Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4076

Krasnoselski a convocat așa-zisul Consiliu suprem de securitate de la Tiraspol

28 noi. 2018,, 17:05   Politică
4381 4

Liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a convocat așa-numitul Consiliu Suprem de Securitate transnistrean după ce în decretul președintelui ucrainean Petro Poroșenko s-a făcut referire și la regiunea transnistreană.

În decretul lui Poroșenko, prin care a fost instituită starea de război, Transnistria este prezentată un pericol, de aceea regiunea Odesa este în stare de război.

Reprezentanții administrației de la Tiraspol a hotărît să creeze un centru de coordonare și monitorizare a acțiunilor tuturor structurilor din Transnistria. De astăzi a început să funcționeze și o linie fierbinte în cazul în care apar probleme la traversarea frontierei cu Ucraina pe segmentul transnistrean, se arată într-un comunicat al așa-zisului minister de externe de la Tiraspol.

Autoritățile din regiune au constatat că momentan situația este stabilă, iar așa-zișii diplomați transnistreni se află în contact cu Ambasada Ucrainei de la Chișinău.

Acestea recomandă populației să nu meargă în Ucraina, iar dacă acest lucru nu e posibil, atunci să respecte regimul impus de statul vecin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?