Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4075

Maia Sandu a avut o întîlnire informală cu mai mulți lideri de opinie

18 mar. 2021,, 21:44   Politică
1265 0

Președintele Maia Sandu a avut astăzi o întrevedere informală cu mai mulți lideri de opinie, reprezentanți ai mass-media și ai sectorului asociativ.

Discuțiile au vizat combaterea corupției și reforma justiției, ca factori-cheie pentru dezvoltarea Republicii Moldova.

Șefa statului le-a vorbit despre eforturile pe care Președinția le întreprinde pentru a dinamiza procesele atît în plan intern, în discuțiile cu instituțiile naționale de profil, cît și în dialogul cu partenerii externi.

Participanții la discuție - reprezentanți ai mass-media și ai sectorului asociativ - și-au expus propria lor viziune asupra domeniilor cele mai vulnerabile în materie de riscuri de corupție. Ei au menționat că societatea așteaptă schimbări calitative în sectorul justiției, lipsa acestora fiind o adevărată provocare la adresa securității statului, dar și a fiecărui cetățean în parte.

În context, Maia Sandu a menționat că reforma justiției și combaterea corupției rămîn prioritatea nr. 1 a mandatului ei și că mizează mult pe susținerea cetățenilor, dar și a partenerilor de dezvoltare, care sînt dispuși să ne ajute în continuare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?