Cutremure stiri: 506

Maia Sandu și Președintele Confederației Elvețiene au vizitat centrul de refugiați din Criuleni

23 mar. 2022,, 09:30   Politică
2645 0

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, împreună cu Președintele Confederației Elvețiene,Ignazio Cassis au vizitat ieri după-amiază, unul dintre cele peste o sută de Centre de plasament temporar pentru refugiații din Ucraina, amenajat în incinta Școlii profesionale din orașul Criuleni.

Cei doi șefi de stat au discutat cu refugiații adăpostiți acolo, majoritatea femei și copii, despre durerea prin care trec în ultimele săptămîni și despre dorul de casele lor, pe care le-au părăsit pentru a se salva de război. Președinta Maia Sandu i-a încurajat, le-a dorit putere și i-a asigurat pe refugiați că țara noastră le va oferi în continuare protecție și sprijin.

La plecarea de la Centrul de plasament temporar pentru refugiații din Ucraina de la Criuleni, șefa statului și Președintele Cassis au primit în dar cîte un desen cu mesaj de pace, făcut de copiii de la Centru.

„Un mesaj care ne spune, încă o dată, că pacea este cel mai important lucru, de care avem nevoie azi cu toții”, menționează Președinta Maia Sandu.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав