Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4076

Marian: Moldova e un stat neutru și nu va fi atrasă în războiul din Ucraina

26 feb. 2022,, 19:40   Politică
4232 4

Cetățenii Republicii Moldova trebuie să știe că, în aceste momente extrem de dificile, Guvernul lucrează constant pentru a asigura buna funcționare a statului. sîntem bine pregătiți și organizați pentru a asigura bunăstarea poporului moldovean.

Declarația a fost făcută de către deputatul Radu Marian în contextul războiul din Ucraina, transmite Știri.md.

Mai mult, parlamentarul îndeamnă cetățenii să fie mai uniți în aceste momente dificile, iar interesele politice să treacă pe planul doi.

"În aceste momente dificile, cel mai important lucru este ca Republica Moldova să rămînă un stat unit, o țară de oameni uniți! Putem avea păreri sau viziuni politice diferite, dar cînd vine vorba despre Republica Moldova, despre țara noastră, poporul nostru, sîntem cu toții copiii acestei țări.

Interesul comun, binele Republicii Moldova trebuie să primeze! În aceste momente dificile, interesele politice trec în plan secund, bunăstarea cetățenilor este pe primul loc.


Republica Moldova este un stat neutru și va acționa ca atare și nu va fi atrasă în războiul din Ucraina! Mai mult, vom lua absolut toate măsurile care se impun pentru ca securitatea și siguranța cetățenilor noștri să nu fie sub nicio formă afectate.

Republica Moldova este un stat neutru și vom acționa prin prisma neutralității. Facem însă apel la comunitatea internațional să asigure sprijin țărilor aflate în vecinătatea zonei de conflict. Moldova pentru pace!", se arată în mesajul lui Radu Marian.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?