Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Materialele electorale ale candidatului Igor Dodon, examinate la Inspectoratul de Poliție

12 noi. 2020,, 12:26   Politică
4350 1

Mai mulți deputați ai Partidului Socialiștilor (PSRM) și ai Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) se află la Inspectoratul de Poliție pentru a verifica, împreună cu polițiștii, microbuzele cu materiale electorale în susținerea candidatului Igor Dodon.

Deputații de opoziție spun că este vorba de un tiraj mult mai mare decît cel indicat pe ziare, adică 55 000, transmite newsmaker.md.

Un scandal a izbucnit pe 11 noiembrie la Editura „Universul”, care este tipografie de stat. Mai mulți deputați PAS au oprit tipărirea unor materiale electorale în susținerea lui Igor Dodon, pe motiv că este vorba despre o fraudă, fiind utilizate resursele publice.

Staff-ul electoral al candidatului Dodon spune că nu au fost comise încălcări, iar „EditTiparGrup” ar fi încheiat un subcontractant cu Editura „Universul”.

În această dimineață, un grup de deputați PSRM, printre care Grigore Novac și Nicolae Pascaru au venit la Inspectoratul General al Poliției, unde au fost duse cele două microbuze cu materiale electorale în susținerea lui Igor Dodon. Aceștia au cerut oamenilor legii ca mijloacele de transport să fie preluate de staff-ul electoral a lui Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?