X 
Cutremure stiri: 502

Mesajul lui Vladimir Plahotniuc pentru oponenții săi

31 mai. 2019,, 12:29   Politică
5143 7

Președintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a ieșit cu o declarație de presă ca să calmeze spiritele. „sînt eu. Eu am venit, în primul rînd, să vă văd, să vă salut, dar să mă vedeți și voi pe mine”, și-a început adresarea democratul.

„Am văzut că sînt oameni în țară care își fac griji pentru mine, datorită unor speculații josnice secretate de unii politicieni. Vreau să mulțumesc tuturor pentru grijă. Dînt bine-mersi, mai în formă decît oricînd. Acelor politicieni supraexcitați în grupulețe vreau să le transmit: nu vă prea agitați, nu vă faceți planuri prea mari. Nu vă las eu de capul vostru. O să am eu grija voastră, fiindcă am văzut cu toții ce puteți face sau ce nu puteți face. Doar de vorbit sînteți buni. A venit timpul să trecem la normalitate”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Această ieșire vine după ce în spațiul public au circulat mai multe zvonuri, potrivit cărora Plahotniuc ar fi bolnav, motiv pentru care s-a retras.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав