X 
Arşiţa stiri: 210
Jocurile Olimpice stiri: 271
Transnistria stiri: 1460

Mesajul Maiei Sandu, înainte de sentința Curții Constituționale

10 dec. 2020,, 11:50   Politică
10156 13

În timp ce Curtea Constituțională s-a întrunit în ședință pentru a examina validarea alegerilor prezidențiale desfășurate la 15 noiembrie, președinta aleasă Maia Sandu a venit cu un mesaj pe o rețea socială în care le mulțumește deja foștilor colegi din PAS, anunțînd totodată că a renunțat la funcția de președinte al Partidului Acțiune și Solidaritate și la calitatea de membru de partid.

„Acum 5 ani, pe 23 decembrie 2015, împreună cu cîțiva oameni buni, anunțam intenția de a crea un partid politic. Șase luni mai tîrziu, cu sprijinul a mii de oameni buni, am reușit să înregistrăm Partidul Acțiune și Solidaritate. În acești 5 ani, am construit o echipă mare și puternică. Conform cerințelor legale, ieri am renunțat la funcția de președinte al Partidului Acțiune și Solidaritate și la calitatea de membru de partid. Dragi oameni din PAS, vă mulțumesc! Vă mulțumesc că m-ați învățat o lecție importantă – politica este așa cum o fac oamenii”, a scris Sandu.

În mesajul său, Maia Sandu le urează celor din PAS să facă politică cu demnitate și menționează că în partidul pe care l-a format a întîlnit cei mai frumoși oameni din viața sa, scrie tv8.md.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав