X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4078

Mesajul șefului statului de Ziua Independenței a RM (VIDEO)

27 aug. 2018,, 09:44   Politică
6872 1

Președintele țării, Igor Dodon, a venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia împliniri a 27 de ani de la obținerea independenții Republicii Moldova.

„Pentru mine, Ziua Independenţei este cea mai importantă sărbătoare națională. În această zi, obișnuiesc să fac un bilanţ al celor realizate de mine în calitate de şef al statului, de politician, pentru fortificarea statalităţii, pentru consolidarea societăţii, pentru dezvoltarea ţării noastre.

Ştiu că avem foarte mult de lucru. Obiectivul meu principal este de a transforma Moldova într-o ţară atractivă, confortabilă pentru viaţă, de a creşte nivelul de trai al oamenilor, de a face totul pentru ca lumea să nu plece, ci să trăiască şi să activeze acasă, pe meleagul natal. Îmi doresc foarte mult ca noi toţi, cetăţenii acestei ţări, să fim mîndri de Patria noastră – Moldova!”, a scris șeful statului pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, astăzi Republica Moldova împlinește 27 de ani de cînd și-a obținut independența. Cu acest prilej, autoritățile vor desfășura manifestații dedicate acestei sărbători și vor depune flori la monumentul domnitorului Ștefan Cel Mare și Sfînt și la Memorialul „Maicei Îndurerate”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?