Cutremure stiri: 504

Protest la sediul platformei "DA": Ce i-a nemulțumit pe socialiști

29 mai. 2018,, 14:20   Politică
4016 4

Reprezentanții PSRM au organizat un briefing de presă în fața sediului PPDA cu scopul de a anunța locuitorii că această clădire de pe strada 1 August 1989 nr. 15 a aparținut ziarului „Glasul Națiunii”, fondată de fratele lui Andrei Năstase, Vasile Năstase.

Potrivit lor, aceasta reprezintă un monument de arhitectură națională și a fost privatizat ilegal.

Socialiștii acuză că Vasile Năstase a obținut în mod fraudulos drept de proprietate asupra clădirii.

„În 2006 „Glasul Națiunii” s-a adresat la Direcția Economică pentru a privatiza această clădire, dar după ce i s-a refuzat ei s-au adresat în instanța de judecată pentru ca să se folosească pe o cale ilegeală de această clădire. Instanța i-a recunoscut dreptul de a privatiza clădirea”

„Această clădire este un monument de arhitectură, de o importanță națională. Conform legii, acestea clădire este strict interzis de privatizat”


Ani în șir am protestat în fața Primăriei municipiului Chișinău prin care solicitam să fie stopate aceste acțiuni prin care se înstrăinează sute de hectare de teren, zeci de imobile care se privatizează în mod fraudulos

În context socialiștii au menționat faptul că Năstase nu va lupta cu corupția, drept exemplu fiind această clădire privatizată ilegal.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав