Arşiţa stiri: 228
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4137

Renato Usatîi: Mai multe posturi TV nu vor face dezbateri electorale

17 iul. 14:17   Politică
4743 0

Renato Usatîi vine cu noi dezvăluiri: posturile de televiziune ONG-iste nu vor organiza dezbateri electorale, deoarece Maia Sandu a refuzat să participe la acestea.

Declarația a fot făcută la TV8, iar jurnalistul de la acest post de televiziune, Anatolie Golea, a confirmat informațiile referitoare la postul la care este angajat.

„De ce nu le spuneți oamenilor că toate posturile de televiziune ONG-iste nu vor face dezbateri electorale, deoarece Maia Sandu a refuzat să participe la aceste dezbateri. Ați devenit dictatori. Adică dictatura ordinii, promovată de Usatîi, nu este ok, iar dictatura impusă de ONG-urile care promovează interesele Maiei Sandu, asta este bine. Dvs acum sunteți mai dictatori decât liderul Coreei de Nord Kim Jong-un și președintele belarus Alexandr Lukașenko”, a spus Usatîi.

Președintele Partidului Nostru a precizat că acest lucru se face pentru ca opoziția să nu aibă platformă de promovare a programului electoral.

18
3
1
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав