X 
Cutremure stiri: 502

Sandu își reafirmă sprijinul pentru Ucraina într-o discuție telefonică cu președintele Consiliului European

23 feb. 2022,, 10:30   Politică
2384 7

Președintele R. Moldova, Maia Sandu, a avut o discuție telefonică cu președintele Consiliului European, Charles Michel, privind evoluțiile din regiune. Oficialul european și-a exprimat sprijinul pentru regiune și pentru R. Moldova.

„Am avut o convorbire bună astăzi (n.red. ieri – 22.02.2022) cu președintele Consiliului European, Charles Michel, despre cele mai recente evoluții din regiune și riscurile pe care le-ar putea avea Moldova. Ne-am exprimat sprijinul deplin pentru suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei. sînt recunoscătoare să aud reasigurarea și sprijinul Uniunii Europene pentru regiune și pentru R. Moldova”, a scris Maia Sandu pe Twitter.

Menționăm că, la moment 200.000 de soldați ruși s-ar afla de jur-împrejurul Ucrainei. Marți, 22 februarie 2022, președintele rus Vladimir Putin a semnat acordul de a duce armata rusă în Donbas. De la escaladarea situației, Ucraina a anunțat, pînă acum, 5 decese în rîndul soldaților săi și rănirea altor 8.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав