X 
Jocurile Olimpice stiri: 120
Transnistria stiri: 1410

Situația din Ucraina, îngrijorătoare pentru autoritățile din țară

23 dec. 2021,, 06:26   Politică
3967 10

Șefa statului Maia Sandu declară că autoritățile de la noi sînt îngrijorate de situația din Ucraina și speră ca partenerii internațională implicați în discuții să găsească soluții pașnice.

„Sîntem foarte îngrijorați și vă spun asta cu toată responsabilitatea și foarte deschis”, a spus Sandu, la Bună Seara, de la Moldova 1, transmite unimedia.info.

„Noi discutăm și sîntem îngrijorați, e o situație foarte complicată, sperăm să se găsească soluții pașnice, dar noi discutăm, analizăm, colectăm informația, facem schimb de informație cu partenerii noștri și ne informăm inclusiv din cele pe care le au, evident, în măsura în care noi putem să ne pregătim pentru un lucru destul de dramatic. Ne pregătim, dar e clar că nu avem soluții.

Sperăm foarte mult ca actorii internaționali implicați în această discuție vor reuși să găsească soluții pașnice”, a spus Sandu.

Tensiunile dintre Moscova și Kiev au tot crescut în ultimele săptămîni, pe fondul acuzațiilor că Rusia a trimis aproape 100.000 de soldați la granița cu Ucraina.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?