Cutremure stiri: 506

Socialist, după alegeri: "A fost o campanie care a întărit partidul"

27 feb. 2019,, 12:50   Politică
2940 3

Candidatul socialiștilor la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe circumscripția nr. 4, Vladimir Mizdrenco, a cîștigat mandatul cu 42,96%, ceea ce reprezintă votul a 11 774 cetățeni.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Vladimir Mizdrenco a scris: „Am cîștigat împreună”.

„Aș vrea să mulțumesc tuturor colegilor mei de partid, susținătorilor și tuturor socialiștilor care au fost implicați în această campanie de succes. A fost o campanie deosebită, a fost o campanie care a întărit partidul, a fost o campanie dusă în cele mai grele condiții. Nu insist acum asupra lor, ele se cunosc. Eu ca candidat pe circumscripția Nr.4, am fost ca niciodată în cursul acestei campanii ținta tuturor atacurilor și diversiunilor. În ciuda acestor lucruri am dus o campanie corectă, o campanie serioasă, o campanie mai mobilizată și am cîștigat. Fiți optimiști, am demonstrat împreuna că putem răsturna munții”, a scris Mizdrenco.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав