Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4075

Un cabinet de consultanță anticorupție va fi creat pe lângă Președinție

12 mai. 2021,, 19:40   Politică
1136 0

Pe lângă Președinția R. Moldova va fi creat un cabinet de consultanță anticorupție și în domeniul justiției. Activitatea consilierilor va fi sprijinită prin finanțarea Marii Britanii.

Despre aceasta a anunțat președinta Maia Sandu în cadrul întâlnirii din 12 mai cu ministrul britanic pentru Vecinătatea Europeană, Wendy Morton, transmite Știri.md cu referire la Agora.md.

„Salut decizia Guvernului britanic de a sprijini un proiect de consultanță anticorupție pe lângă președinție. Experții contractați în acest proiect vor oferi asistență tehnică în realizarea mandatului meu în domeniul anticorupției și în domeniul justiției. Cu sprijinul partenerilor de dezvoltare a țării noastre vom continua lupta cu fenomenul corupție și vom construi o justiție corectă, independentă”, subliniat președinta Maia Sandu.

Ministrul britanic pentru Vecinătatea Europeană, Wendy Morton, a menționat că Regatul Unit va continua să sprijine R. Moldova în obiectivele sale ce țin de lupta cu corupția și reformele inițiate.

La fel, a punctat că Marea Britanie urmărește buna desfășurare a alegerilor anticipate parlamentare din 11 iulie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?