Arşiţa stiri: 214
Jocurile Olimpice stiri: 271
Transnistria stiri: 1418

Un nou blocaj în Comisia Unificată de Control

6 iul. 2018,, 11:24   Politică
2409 2

Membrii Comisiei Unificate de Control nu au putut găsi o soluție pentru asigurarea liberei circulații în preajma podului peste r. Nistru între localitățile Gura Bîcului și Bîcioc, notează Noi.md.

Despre aceasta a anunțat delegația moldovenească, în urma ședinței recente a CUC. Delegația Federației Ruse a propus monitorizarea și asigurarea liberei circulații pe podul peste rîul Nistru între localitățile Gura Bîcului și Bîcioc în formatul operațiunii de pacificare - doar de către militarii Forțelor Mixte de Pacificare și efectivele comune ale Poliției și așa-numitei miliții.

Potrivit autorităților moldovenești, reprezentantul Tiraspolului, de o manieră sfidătoare, a respins categoric această propunere fără argumente și fără comentarii. „Din această cauză, discuțiile asupra problemei s-au blocat şi vor fi reluate la următoarea ședință a Comisiei, preconizată pentru 12 iulie”, au menționat autoritățile.

În cadrul aceleași ședințe, șeful Statului Major al Forțelor Mixte de Pacificare, colonelul Vitalii Morozov, a raportat despre situația din Zona de Securitate, care a fost apreciată drept stabilă, ca urmare a monitorizării acesteia pe parcursul ultimei săptămîni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав