Cutremure stiri: 502

Ziua X! Dodon spune că astăzi va fi pus punctul final în reforma justiției (VIDEO)

10 sep. 2019,, 06:00   Politică
3679 0

Astăzi vor fi puse la punct toate detaliile în cadrul legii reformei justiției din țara noastră, iar următorul pas este numirea unui Procuror general, scrie Noi.md cu referire la declarațiile făcute de Igor Dodon în cadrul emisiunii ”Спецвыпуск” de la postul NTV Moldova.

”Luna de miere se termină, iar oamenii vor să vadă rezultate. Pe alegătorii noștri nu îi interesează care este numele unui ministru, ei vor de la noi rezultate concrete, ei vor salarii, pensii, indemnizații. Astăzi urmează să o scoatem în capăt cu reforma justiției, iar pasul următor este numirea unui Procuror general”, a spus Dodon.

Totodată, șeful statului a specificat faptul că în prezent, în cadrul coaliției de guvernare, este o înțelegere în ceea ce privește numirea procurorului.

”În funcția de procuror poate fi numit doar un cetățean al Republicii Moldova. Instituțiile statului trebuie să fie conduse doar de cetățeni ai țării noastre. Nu contează ce culoare are pisica, contează ca ea să poată prinde șoareci. Procurorul general trebuie să fie un adevărat profesionist”, a mai adăugat șeful statului.

După numirea procurorului, următorul pas este semnarea unui acord dintre Blocul ACUM și PSRM.


”Este de dorit ca alianța noastră să se mențină cît mai mult timp, de dorit un an sau doi. Oamenii trebuie să vadă rezultatele noastre și să capete mai mare încredere în politicieni”, a conchis Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав