Cutremure stiri: 502

Alaiba, despre o posibilă demisie a Guvernului: „Nu aveți încredere în zvonuri”

3 oct. 2022,, 22:05   Politică
3367 0

Președintele Comisiei parlamentare pentru economie, buget și finanțe, Dumitru Alaiba, a negat zvonurile despre o posibilă demisie a Guvernului Gavrilița. Acesta susține că actualul Cabinet de miniștri depune toate eforturile pentru a atenua consecințele situațiilor de criză. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Новая неделя” с Анатолием Голя de la TV8.

Potrivit lui Alaiba, discuții despre o posibilă demisie a Guvernului sau reconfigurare în Parlament au apărut încă de venirea la putere a PAS. Alaiba crede că în spatele răspîndirii acestor zvonuri se află „grupurile de opoziție”, care încearcă să-și mențină electoratul.

„Nu aveți încredere în zvonuri. Echipa noastră are mult de lucru. Avem o agendă comună. Guvernul face tot ce poate pentru a ajuta oamenii și economia țării în această perioadă dificilă. Un bilet de loterie foarte „reușit” a căzut pe mandatul nostru cu toate crizele - război, gaz, inflație și așa mai departe. Știu că Guvernul lucrează zi și noapte pentru a ușura povara populației”, a spus Alaiba.

De asemenea, nu a confirmat informațiile despre o eventuală numire a sa în funcția de ministru al Economiei.

„Nu pot spune că această problemă se discută astăzi. Există multă muncă în comisia noastră chiar acum. Vrem să ne concentrăm asupra ei. Niciunul dintre noi nu știe ce se va întîmpla peste șase luni sau într-un an”, a menționat deputatul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав