X 
Cutremure stiri: 501

Ion Ceban alături de Igor Dodon, așteaptă numărarea voturilor

3 iun. 2018,, 21:30   Politică
4400 1

Ion Ceban, candidatul Partidul Socialiștilor la funcţia de primar al capitalei, susține că a fost o campanie electorală bună, iar accentele au fost mișcate de la politică şi geopolitică spre administrarea orașului.

„Sper că rezultatul va fi pe măsură”, a declarat Ion Ceban într-o conferinţă de presă susținută după închiderea secțiilor de votare, transmite IPN.

Candidatul PSRM a mulțumit tuturor celor care au ales astăzi să nu stea acasă, dar să meargă la vot. Acesta a mulțumit echipei sale şi i-a îndemnat pe cei care se află la secții să fie atenți la maximum, să monitorizeze numărarea voturilor cît mai calitativ.

Ion Ceban așteaptă numărarea voturilor la sediul partidului, unde, potrivit lui, este prezent şi preşedintele Igor Dodon.

Ceban a mai spus că echipa sa este pregătită pentru orice scenariu, dar şi-a exprimat speranța că alegătorii au făcut o alegere şi rezultatul votării va fi cel pe care şi l-au dorit.

Peste 248 de mii de votanți din municipiul Chișinău au participat la cel de-al doilea tur al alegerilor locale noi, ceea ce constituie peste 39% din numărul alegătorilor înscriși pe listele electorale.

În turul doi nu se impune o rată de participare pentru validarea alegerilor. Este declarat ales candidatul care a obținut cel mai mare număr de voturi. Cel care va fi ales astăzi primar va deține mandatul timp de un an, pînă la alegerile locale generale din 2019.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав