X 
Cutremure stiri: 505

Filip o critică pe Sandu: ”Este un atac josnic”

9 noi. 2018,, 15:21   Politică
3783 17

Premierul Pavel Filip neagă că membrii familiei sale ar avea vreo legătură cu monopolul la exportul nucilor, așa cum afirmă liderul PAS, Maia Sandu, notează Noi.md.

Filip a calificat drept „josnice și mizerabile” aceste acuzații campaniei electorale.

„Am văzut astăzi declarațiile dnei Maia Sandu. Întotdeauna am considerat că cele mai josnice și mizerabile atacuri sînt cele care vizează familia. Este cel mai dureros și neplăcut atunci cînd sînt atacați cei dragi, cei care nu au nicio legătură cu politica. Nici eu, nici familia mea nu are nicio legătură cu monopolul la exportul nucilor. După ce reprezentanții opoziției au încercat sa ne combată la subiecte reale (economie, salarii, pensii) și n-au reușit, acum s-au apucat de inventat subiecte. E campanie electorală, eu înțeleg, dar această acuzație, sincer, s-a lipit ca nuca de perete”, a spus Filip.

Premierul le-a sugerat politicienilor din opoziție să se preocupe de problemele reale ale cetățenilor.

„Mai bine s-ar concentra să facă niște calcule mai serioase. Opoziția promite că salariile vor crește în fiecare an cu 12%, dar.... surpriză! deja ACUM salariile cresc în medie cu 13% pe an. După reforma salariilor, veniturile oamenilor vor crește și mai mult, direct proporțional cu furia și disperarea opoziției, așa că reprezentanții acesteia vor fi nevoiți din nou să inventeze subiecte de discuție. Le doresc succes și... mai multă creativitate”, a declarat Filip.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав