Cutremure stiri: 505

Igor Dodon l-a felicitat pe Vladimir Putin

6 apr. 2018,, 12:50   Politică
4218 15

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a trimis un mesaj de felicitare președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin.

El l-a felicitat pe șeful statului rus cu aniversarea de 26 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Republica Moldova și Federația Rusă, relatează Noi.md.

Igor Dodon a remarcat, totodată, că istoria relațiilor dintre țările și popoarele noastre este mult mai îndelungată.

"Sîntem legați prin credința ortodoxă unică; istoria comună, veche de secole; ani de luptă și făurire în comun. Împreună am rezistat expansiunii statelor agresive, atît din Est, cît și din Occident. Împreună am învins fascismul în Marele Război pentru Apărarea Patriei. Și poporul moldovenesc nu va uita niciodată tot acel bine, pe care Rusia l-a făcut și continuă să-l facă", a subliniat președintele Moldovei.

Potrivit spuselor lui, spre marele nostru regret, astăzi relațiile dintre țările noastre nu trec prin cele mai bune momente. Anumite forțe din interiorul țării noastre și din afara ei ar dori să întrerupă bunele relațiile dintre Moldova și Rusia.


Președintele Republicii Moldova și-a exprimat convingerea că bunul simț va prevala și că nimeni nu va reuși să ne învrăjbească popoarele. "Avem multe de făcut în calea cooperării și făuririi comune. Cred că statele noastre nu au numai un trecut glorios, ci și un viitor demn", a subliniat Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав