X 
Cutremure stiri: 504

Maia Sandu îndeamnă cetățenii să participe la alegeri

13 oct. 15:00   Politică
6 ore in urma 2183 2

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a îndemnat cetățenii să participe activ la alegerile prezidențiale și referendumul constituțional care vor avea loc duminică, 20 octombrie.

Într-o postare video, Maia Sandu a explicat cetățenilor importanța acestui scrutin pentru Republica Moldova, informează moldpres.

Maia Sandu a spus că se află la Hâncești și să a ținut să amintească cetățenilor că au mai rămas zile numărate până la alegeri. „Vreau să vă amintesc că avem de făcut alegeri tare importante pentru noi și pentru țară. La referendum nu există turul II, de aceea este important să mergem și să alegem din prima. Să facem alegere bună pentru toți oamenii Moldovei și să ne mândrim cu alegerea noastră”, a opinat Maia Sandu.

Pe 20 octombrie, în Republica Moldova vor avea loc alegeri prezidențiale și un referendum constituțional pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

În cursa pentru Președinția Republicii Moldova s-au înregistrat 11 candidați electorali. Campania electorală se va încheia pe 18 octombrie.


4
0
0
2
60

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав