Cutremure stiri: 508

Trei voluntari care lipeau afişe electorale, au fost reţinuţi de poliţie

11 oct. 16:37   Politică
6 ore in urma 2092 0

Membrii blocului Împreună declară că trei voluntari, care lipeau afişe electorale în oraş, au fost reţinuţi timp de trei ore de poliţie, în această dimineaţă.

În cadrul unei conferinţe de presă, Dinu Plîngău a subliniat că "s-au întrecut liniliile roşii" şi cataloghează aceste acţiuni drept "intimidarea proceselor democratice", transmite newtv.md.

" Azi s-au întrecut liniile roşii, trei voluntari ai Blocului Împreună au fost reţinuţi de către reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Interne şi, totodată, au fost ridicate mai multe materiale informative ale Blocului Împreună. Azi dimineaţă, colegi de-ai noştri care lipeau afişe în sectorul Buiucani, au fost reţinuţi pentu trei ore de către Ministerul Afacerilor Interne fără prezentarea unui motiv al acestei reţineri. Colegii noştri au fost indimidaţi, au fost ţinuţi tocmai trei ore fără prezentarea unui motiv, noi catalogăm aceste acţiuni ca o formă de intimidare a proceselor democratice. De intimidare a colegilor noştri care se ocupă de activitatea politică.... Colegii noştri avocaţi vor merge la Inspectoratul de Poliţie pentru a solicita explicaţii de la poliţişti. Pregătim plîngeri penale pe numele poliţiştilor care au reţinut şi perturbat activitatea noastră politică", a mai precizat Plîngău.

3
1
0
4
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав