Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4066

Adversarii "tricolorilor" din următoarea ediție a Ligii Națiunilor

6 dec. 2023,, 09:15   Sport
4198 0

După ce a ratat calificarea istorică la EURO 2024, naționala de fotbal a Republicii Moldova este în așteptarea unei noi campanii în Liga Națiunilor.

Deși tragerea la sorți va avea loc abia pe 8 februarie, "tricolorii" și-au aflat deja potențialii adversari din toamna anului viitor.

Echipa antrenată de Serghei Cleșcenco se află în Liga D, ultimul eșalon valoric din cadrul turneului continental. În această divizie, vor fi formate două grupe a cîte trei echipe, iar în una dintre ele va fi repartizată naționala Republicii Moldova.

Alte două selecționate vor fi alese dintre reprezentativele din Malta, Andorra, San Marino și Liechtenstein, notează Noi.md cu referire la tvrmoldova.

În campania precedentă din Liga Națiunilor, naționala Republicii Moldova a fost într-o grupă cu Andorra și Liechtenstein, în fața cărora a înregistrat rezultate pozitive, dar a fost și un scor de egalitate.


Pe 8 februarie 2024, naționala Republicii Moldova va afla exact cu cine va fi în grupă. Toate partidele se vor disputa în toamna anului viitor, în intervalul cinci septembrie - 19 noiembrie.

Pînă atunci, echipa condusă de Serghei Cleșcenco ar putea disputa cîteva partide amicale, cu scopul pregătirii pentru Liga Națiunilor.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?