Cutremure stiri: 502

Antrenorul Petrocub și-a împărtășit așteptările de la primul meci din ”grupele” Conference League

3 oct. 16:15   Sport
3 ore in urma 676 0

Antrenorul principal al echipei Petrocub Hîncești, Andrei Martin, și-a împărtășit așteptările de la meciul de astăzi din prima rundă în faza ligii unice a UEFA Europa Conference League cu Pafos din Cipru.

Acesta a menționat că astăzi va avea loc un nou debut pe scena europeană.

„Intrăm în faza grupelor și vom depune tot efortul pentru ca meciul să fie intens, interesant și să ne aducă un rezultat pozitiv. Atît staff-ul tehnic, cît și jucătorii speră să „păstreze imaginea”, pentru că nu este ușor să joci la un asemenea nivel. Urmează șase meciuri cu adversari puternici și trebuie să ne implicăm la maxim pentru a arăta cea mai bună parte a noastră. Îi invităm pe fani în tribune și le promitem că ne vom strădui să obținem doar un rezultat pozitiv”, a declarat Andrei Martin.

Potrivit acestuia, echipa trece prin momente dificile acum, deoarece au avut loc unele schimbări în componența echipei.

„Căutăm echilibrul și trebuie să-i găsim pe primii unsprezece care vor conduce întreaga echipă, nu este atît devușor. Și Mudrac, a lipsit și Max (Potîrniche), și Mișa Platica a plecat. A plecat și legionarul Abagna. S-ar părea că nu au plecat atît de mulți de la Petrocub, dar, de fapt, cînd pleacă doi-trei din primii unsprezece, este o problemă, cum să echilibrezi echipa, cum să găsești acea componență ideală care să înceapă jocul”, a declarat antrenorul principal al Petrocub Hîncești.


El a subliniat că echipa acum se află într-o etapă de formare.

„Va dura, nu știu cît timp, dar cred că echipa se formează cu încetul. Este nevoie de timp și răbdare, deși noi nu avem timp și asta este partea cea mai grea. Sînt sigur că băieții vor face față acestor probleme și vom ieși cu toții din gaură, cum ați spus dvs.”, a declarat Andrei Martin

Potrivit acestuia, perioada de transferuri din vară a fost una dintre cele mai nereușite pentru club din ultimii ani.

„Acest lucru s-a întîmplat dintr-o serie de motive obiective care nu au depins de noi. A avut legătură și cu partenerii noștri, dar asta s-a întîmplat. Nu am reușit de toate. Am făcut totul în grabă și apoi, la un moment dat, ne-am oprit și ne-am spus: de ce să ne grăbim, mai bine să facem o pauză și să vedem ce se va întîmpla pînă la iarnă. Avem echipa pe care o avem acum, sîntem mulțumiți de ea. Este clar că clubul se gîndește cum să se consolideze, cum să devină și mai bun. Ne gîndim la asta în fiecare zi, dar în acest moment nu putem schimba nimic, așa că sperăm că băieții vor da tot ce au mai bun în cadrul fiecărui meci pentru ca noi să avem succes atît pe arena internă, cât și în meciurile internaționale. Vom face tot posibilul, vom încerca să fim bine pregătiți și să ne recuperăm bine pentru a rezista în această perioadă pînă la pauza de iarnă”, a declarat antrenorul principal al Petrocub Hîncești.

Primul meci al turneului principal al Ligii de Conferințe dintre Petrocub Hîncești și Pafos din Cipru va începe astăzi, la ora 22:00, pe stadionul Zimbru din Chișinău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав