Cutremure stiri: 502

Bayern Munchen a dat lovitura fără să scoată vreun ban din buzunar

26 ian. 2023,, 03:00   Sport
2312 0

Bayern Munchen a reuşit să-i dea o lovitură lui RB Leipzig, rivala sa în cursa pentru titlul de campioană a Germaniei în acest sezon, după ce a ajuns la un acord cu mijlocaşul Konrad Laimer, care va sosi gratuit pe Allianz Arena la finalul sezonului, anunţă presa germană.

Contractul lui Laimer cu RB Leipzig expiră la finalul acestui sezon, iar jucătorul este liber să negocieze cu orice alt club începînd cu data de 1 ianuarie.

Potrivit jurnal.md, Laimer a semnat deja un contract cu Bayern, deţinătoarea recordului de titluri în Bundesliga, care nu va plăti nicio sumă de transfer pentru internaţionalul austriac, care a mai lucrat cu actualul antrenor al munchenezilor, Julian Nagelsmann, în perioada în care acesta a pregătit-o pe RB Leipzig.

În vîrstă de 25 de ani, Konrad Laimer evoluează din 2017 la Leipzig, care l-a recrutat de la formaţia austriacă RB Salzburg, o altă grupare patronată de concernul Red Bull. El a fost selecţionat de 24 de ori în reprezentativa Austriei, începînd din 2019.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав