X 
Cutremure stiri: 506

Bundesliga revine

20 iul. 2020,, 21:30   Sport
3443 0

Suporterii vor reveni, cel putin in numar redus, pe stadioanele germane de fotbal, din sezonul viitor, a declarat Helge Braun, seful de cabinet al cancelarului Angela Merkel, pentru Bild am Sonntag, citat de lesoir.fr.

"Evenimentele sportive vor putea avea loc cu spectatori si cu respectarea distantei fizice si masurilor igienice", a spus el.

Liga germana de fotbal (DFL) a anuntat, miercuri, ca a trimis un protocol detaliat cluburilor din primele doua divizii despre cum sa gestioneze o revenire treptata a fanilor pe arene in sezonul 2020/2021, care va incepe la mijlocul lunii septembrie. Ministerul Sanatatii a confirmat ca protocolul contine aspecte cheie ale prevenirii raspandirii noului coronavirus.

Decizia de a permite sau nu participarea publicului va fi luata de autoritatile locale de sanatate in cazul fiecarui club, scrie ziare.com.

Braun a spus insa ca trebuie evitat un numar prea mare de persoane.


"Stadioanele nu vor fi pline si totul trebuie organizat si bine controlat", a declarat oficialul.

Sezonul 2019/2020 al Bundesliga s-a incheiat in iunie, cu portile inchise, din cauza pandemiei de coronavirus.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав