Cutremure stiri: 507

După Ronaldo, un alt lider al marelui Real Madrid este acuzat de fraudă

14 sep. 2018,, 21:30   Sport
2477 0

Internaţionalul croat Luka Modric (33 de ani), mijlocaşul echipei Real Madrid, desemnat cel mai bun jucător de la Cupa Mondială 2018, are un nou litigiu cu fiscul spaniol, care îi solicită fotbalistului 1.262.832,22 euro, informează cotidianul ”El Mundo Deportivo”.

Suma reprezintă valoarea impozitului pe veniturile realizate de Modric în 2012, an în care croatul s-a transferat de la Tottenham Hotspur la Real Madrid, fiscul considerînd că mijlocaşul era rezident în Spania la momentul respectiv şi ar fi trebuit să plătească integral impozitul în această ţară, conform publicaţiei spaniole.

Modric, care a semnat cu Real Madrid în august 2012, a achitat deja suma solicitată, chiar dacă a contestat decizia autorităţii fiscale spaniole.

În paralel, mijlocaşul croat are un alt conflict cu fiscul din Spania, printr-o procedură penală deschisă împotriva sa, fiind acuzat de o presupusă fraudă fiscală de 870.728 euro pentru exerciţiile 2013 şi 2014. Conform procurorilor, Modric ar fi simulat cesionarea drepturilor sale de imagine unei societăţi cu sediul în Luxemburg, controlată tot de către el.

Căpitanul vicecampioanei mondiale a plătit anterior aproape un milion de euro pentru a evita închisoarea în acest caz şi, potrivit El Mundo, în prezent negociază cu procurorii un acord asemănător celor semnate anterior de Cristiano Ronaldo, Marcelo şi Jose Mourinho.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав