Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

EURO 2024: Serbia amenință că se retrage din competiție

21 iun. 08:15   Sport
3613 0

Federația de la Belgrad amenință cu retragerea de la Euro 2024, dacă UEFA nu va lua măsuri dure în urma incidentelor de la partida Croația - Albania, scor 2-2, în care fanii celor două naționale au strigat la unison mesaje greu de reprodus împotriva sîrbilor, scrie Eurosport.

Selecţionatele Croaţiei şi Albaniei au terminat la egalitate, 2-2 (0-1), miercuri, pe Volksparkstadion din Hamburg, într-un meci din Grupa B a Campionatului European de fotbal - EURO 2024, notează Noi.md cu referire la tv8.

La capătul unui meci cu răsturnări de scor, ambele echipe sînt dezamăgite de acest rezultat de egalitate, șansele la primele două locuri fiind acum minime. Dar mai nemulțumiți de ce s-a întîmplat la Hamburg sînt sîrbii, care au fost oripilați de faptul că fanii celor două naționale s-au unit contra lor.

Concret, croații și albanezii au "fraternizat" în stadion, strigînd la unison scandări imposibil de reprodus la adresa sîrbilor. "Să-i omorîm, să-i omorîm, să-i omorăm pe sîrbi", a fost "hitul" serii, într-o acțiune abominabilă și greu de tolerat.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?