X 
Cutremure stiri: 506

Gațcan: Ibrahimovic este cel mai bun. Mi-ar fi greu să joc pînă la 39 de ani

31 ian. 2021,, 11:30   Sport
1865 0

Mijlocașul de la „Krîlia Sovetov” Alexandr Gațcan, în vîrstă de 36 de ani, a vorbit despre relația sa cu fostul jucător al clubului de fotbal „Rostov”, fostul coechipier Timofei Kalaciov, împărtășindu-și opinia despre prestația atacantului „Milano” de 39 de ani Zlatan Ibragimovic.

„Kalaciov este cel mai bun prieten al meu. Familiile noastre sînt prietene, sîntem cumetri. Soția lui l-a botezat pe fiul meu. Sîntem întotdeauna în contact - comunicăm, ne consultăm. Cînd avem timp liber, ne întîlnim. Acum el cu familia sa este în vacanță în Dubai. În rest, lucrează la Academia „Rostov”, căutîndu-se pe sine. Care este fenomenul său? Mult este dat de natură. Unii se epuizează la vîrsta de 28-30 ani, iar alții activează pînă la 38 de ani. Ibrahimovic la 39 de ani este în general cel mai bun.

Este exemplul său inspirator? Este un jucător mai mult atacant. Nu are nevoie să exerseze în apărare. Mijlocașului defensiv îi este mai dificil în acest sens - trebuie să alerge și să muncească mai mult. Mi-ar fi greu să joc pînă la 39 de ani”, a spus Gațcan într-un interviu exclusiv oferit corespondentului publicației Cempionat Oleg Lîsenko, relatează championat.com.

Alexandru Gatcan este fotbalist internațional moldovean.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав