X 
Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Haos în tribune, la meciul dintre naționalele Turciei și Georgiei la Euro 2024

19 iun. 07:45   Sport
3160 0

Suporterii turci și cei georgieni s-au luat la bătaie în timp meciului dintre naționalele Turciei și Georgiei la Euro 2024. Imagini cu haosul din tribunele de pe Signal Iduna Park din Dortmund au s-au viralizat pe rețele.

Suporterii celor două naționale s-au luat la bătaie între ei, în tribunele de pe Signal Iduna Park din Dortmund, Germania.

A fost nevoie de intervenția poliția pentru a-i liniști și separa pe bătăușii din rândurile celor două echipe de suporteri.

Potrivit libertatea.ro, Turcia s-a calificat la Euro 2024 terminând grupa de calificare pe primul loc, în fața Croației. Formația pregătită de italianul Vicenzo Montella a obținut victoria în meciul direct, din deplasare, disputat la Osijek, cu 1-0, gol Baris Yilmaz.


Georgia a reușit să se califice în premieră la un turneu final de Campionat European, după ce, în meciul de baraj, a învins Grecia la lovituri de departajare. După timpul regulamentar și prelungiri, scorul a fost egal, 0-0.

Într-un meci amical disputat înainte de Euro 2024, Georgia a învins Muntenegru cu 3-1, în deplasare, echipa prgeătită de francezul Willy Sagnol confirmând forma bună în care se află.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?