X 
Cutremure stiri: 502

Kylian Mbappe s-a întîlnit cu idolul său

4 apr. 2019,, 22:00   Sport
2527 0

Marea revelație europeană Kylian Mbappe s-a întîlnit la Paris cu Perla Neagră Pelé .

Ar fi trebuit să se întîlnească de cîteva luni, dar Pelé s-a îmbolnăvit și nu a putut călători spre Europa pentru a discuta cu puștiul său preferat din fotbalul mondial.

Invitat de Hublot, vestitul Edson Arantes do Nascimento Pelé a venit la Paris, îmbrățișîndu-l pe Kylian. "Stilul tău, fotbalul tău sînt latine.Semeni cu un brazilian. Ce păcat că n-ai jucat la Santos", a glumit Perla Neagră.

Mbappé, 20 de ani, e fericit. "Nu mi-aș fi imaginat că voi sta vreodată alături de Pelé. Eu n-aș putea depăși 1000 de goluri decît dacă mi s-ar pune și cele de pe jocurile video", spune tînărul lui PSG, care plutește în nori: "Nu credeam că voi cuceri titlul mondial la 19 ani și voi ajunge la PSG după un transfer uriaș. Tot ce mi se întîmplă e un vis. Nu am suficientă hîrtie pentru a scrie tot ce trăiesc".

Inspirat de Pelé, Kylian ar vrea să-și scrie propria istorie: "Nu știu ce înseamnă să fiu un star. Nu sînt un star".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав