Jocurile Olimpice stiri: 119
Transnistria stiri: 1410

Mbappe, după calificarea Franţei în semifinalele EURO 2024: Sîntem foarte fericiţi

6 iul. 17:42   Sport
4383 0

Kylian Mbappe, căpitanul selecţionatei Franţei, a salutat victoria echipei sale în faţa Portugaliei, la loviturile de departajare, vineri la Hamburg, în urma căreia Les Bleus s-au calificat în semifinalele Campionatului European de fotbal - EURO 2024.

"Întotdeauna am spus înaintea multor competiţii, cel mai important lucru este să cîştigăm, oamenii au crezut că este o glumă, dar acum iată-ne: am marcat un singur gol, dar sîntem în semifinale şi sînt în continuare foarte fericit", a declarat Mbappe, cu un zîmbet larg, la finalul meciului, notează noi.md cu referire la stirileprotv.

"Desigur, sper că voi ajuta echipa în semifinală, dar sînt foarte fericit pentru echipă mai presus de toate", a adăugat el.

"Nu vreau să vă spun prostii, la vestiar nu ne-am gîndit prea mult la faptul că nu marcasem'', a explicat el, referindu-se la ineficacitatea Les Bleus de la debutul EURO 2024.

''Este cert că mîine vom continua să ne uităm puţin în această problemă, păstrînd în acelaşi timp această soliditate defensivă'', dar vineri seară ''sîntem în euforie"', a spus căpitanul.


"Suntem foarte fericiţi, este foarte greu să repetăm performanţele, să fim în ultimul careu. Suntem în continuare acolo, aşa că vom încerca să ne recuperăm şi să ne pregătim încet pentru meciul cu Spania", a adăugat el.

Mbappe a cerut să iasă la pauză prelungirilor în meciul de vineri. "Am vorbit cu antrenorul încă de la sfîrşitul timpului regulamentar şi am spus că o să încerc, dar la pauză l-am anunţat că nu mă mai simt ok, că sînt prea obosit, iar apoi mi-a spus că mă va schimba".

Franţa a învins cu 5-3 la loviturile de departajare selecţionata Portugaliei şi va înfrunta Spania în semifinale EURO 2024, pe 9 iulie la Munchen.

2
1
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?